Lotto hoeveel balletjes
lotto hoeveel balletjes

Uiteraard zullen beide instanties (die de kleine burger zouden moeten beschermen) ontkennen dat basket a roulette taille 27 het hun bedoeling was om meer gokkers richting inrichters van gokwedstrijden te lokken.
Het toppunt in haar verhaal was toen ze zei 'it was her civic duty to share her story'.
Het is een heel merkwaardig verhaal waar meermaals een gedetineerde een nachtje plots uit een of andere cel mocht vertrekken precies op de avonden dat die bende toesloeg!
Zo Stropken, stout bakkes dat durft de waarheden te vertellen.Daarenboven leveren hun mandatarissen wekelijks het bewijs dat ze net wel politiek voor eigen portemonnee beoefenen.Hoe gelukkig waren ze niet in Groot-Oostende en aan de hele Godganse kust toen Coucke van dit (en ik zeg het volgende met heel veel respect voor KVO, haar vroegere en huidige bestuur, hun spelers en supporters) een weireldploegske maken zou.Waarom schrijft de gazet dan dat de koopkracht verhoogd is?'Alweer' hoor ik in de verte roepen.
Hadden we in ons apenland maar een premier zoals Erdogan of zoals president Trump.
Verontschuldigingen heeft hij nooit echt bekomen maar zegt hij Ze hebben me weliswaar met het (spreekwoordelijke) mes op de keel alles gegeven wat ik heb gevraagd.
Jean-Marie De Decker, een man waar een (echt waar) groot auteur aan verloren is gegaan.
En in de media.Hij wenst dat zijn klanten pair poker hun kinderen niet op de tafels en stoelen laten dansen.Journalist verzindt verhalen Peter Blasic, die zichzelf ook el eens Peter Mertens durft te noemen zonder dat hij daarbij vertelt dat dit mogelijks een codenaam is - heeft de media van de Laga Landen 21ste eeuw goe liggen gehad.Dat is al decennia zo bij de nmbs, de magistratuur en nu blijkt het ook zo bij BPost te zijn.Who controls the controllers?


Sitemap